Спортивне життя коледжу. 

Фізична культура і спорт важливий аспект виховання підростаючого покоління молоді, величезний резерв зміцнення здоров'я населення нашої Країни. Велике значення фізичної культури і спорту приділяється при підготовці фахівців середньої ланки охорони здоров'я України. Кому як не їм бути провідниками ідей здорового способу життя, гармонічного розвитку особистості молодих фахівців у боротьбі за здоров'я нації, її працездатність і довголіття.

Правильно розуміють цю задачу дирекція й адміністрація нашого коледжу, віддаючи належну увагу питанням організації до проведення навчального процесу по предмету фізичне виховання, організації позакласної, спортивно-масової роботи.

Зусиллями висококваліфікованих викладачів фізичного виховання на належному рівні проводяться уроки фізичного виховання. Організовано позакласну спортивну роботу. Працюють спортивні секції по футболу: тренер-викладач-методист Стародубець O.K.

Секція легкої атлетики - досвідченіший фахівець Марінченко Г.В.

Секції волейболу, баскетболу, настільного тенісу, атлетичної гімнастики, що ведуть наші викладачі фізичного виховання. Успіхи роботи секцій по видах спорту забезпечують гарну підготовку збірних команд коледжу для участі в Спартакіадах і Чемпіонатах м.Херсона й України, де наші команди традиційно займають 1-і призові місця.

Дирекція заохочує успіхи студентів у спортивній діяльності подяками, у виді наказів по коледжу, нагороджуючи подяками і грошовими преміями.

Велика увага приділяється роботі з контингентом слабочуючих студентів і заняттям з дітьми яких відносять до спеціальної медичної групи.

Проводиться спартакіада коледжу по доступних видах спорту з максимальним охопленням студентів у три етапи - масові змагання з основних видів усередині академічних груп, другий етап - першість відділень по спеціальностях і фінальній частині - змагання на першість коледжу серед збірних команд відділень.

Підводяться підсумки змагань відділень, визначаються рейтинги кращих спортсменів року.

Команди коледжу беруть участь у всіх традиційних турнірах і заходах присвячених знаменним датам міста України.

На протязі багатьох років медичне училище, а зараз медичний коледж, на думку багатьох спортивних фахівців міста та області вважають наш учбовий заклад одним із самих спортивних. Цьому є небезпідставне підтвердження. Медицина, спорт, фізичне виховання - це єдине ціле. Державі потрібні фізично загартовані, здорові молоді спеціалісти. Для цього в коледжі є всі умови. Велику підтримку викладачі фіз..виховання отримують з боку адміністрації, профспілкового комітету викладачів та студентів. Тільки за останні 15 років в коледжі збудований ігровий спортивний зал (27*10*9), спортивні майданчики, гімнастична та тренажерна зали. Для учбових занять та тренувань ми маємо весь необхідний інвентар та обладнання (м'ячі, скалки, криги, тренажери, гирі, гантелі, великій вибір спортивної форми).

Новини коледжу

  • 12.03.24

    ХБМФК оголошує набір на 2024/2025 навчальний рік

    детальніше
  • 27.04.23

    26 квітня 2023 року в онлайн-форматі відбулось засідання класних керівників.

    детальніше
Читати усі новини

Оголошення

усі оголошеня