Шановні відвідувачі!

Щиро вітаю Вас на сайті Херсонського базового медичного коледжу 

Херсонської обласної ради

Минають роки століття, змінюються держави і уряди, але завжди люди прагнуть знайти захист, допомогу, підтримку, зцілення у мудрого, досвідченого, дбайливого і чуйного медичного працівника. Навряд чи знайдуться у світі професії, які могли б зрівнятися з медичною За гуманізмом, устремлінням у майбутнє за силою впливу на людину.

На цій невичерпній ниві народився, зростає і розвивається наш навчальний заклад - Херсонський базовий медичний коледж, що пройшов шлях довжиною у 145 років від земської фельдшерської школи до сучасного вищого навчального закладу. У стінах коледжу молодь Херсонщини та всієї України може отримати освіту на рівні молодшого спеціаліста за спеціальностями: "Лікувальна справа", "Сестринська справа", "Лабораторна діагностика", "Стоматологія", "Акушерська справа", "Стоматологія ортопедична", "Фармація" (за денною та заочною формами навчання).

У Херсонському базовому медичному коледжі студенти не лише здобувають ґрунтовні знання, а й вчаться активно, повноцінно жити, якісно проводити свій вільний час: створені гуртки професійної майстерності, спортивні секції, гуртки художньої самодіяльності.

Досягнення наших колишніх вихованців підтверджують, що зерна добра, людяності, професіоналізму, посіяні в їхніх серцях викладачами-педагогами та лікарями дають плідні сходи.

Наш колектив продовжує творчо і наполегливо готувати молоду зміну медичних працівників, яка буде плекати велич рідної Херсонщини - адже ця відповідальна місія під силу лише освіченим, високоморальним і патріотично налаштованим людям.

Ласкаво запрошуємо до співпраці та оволодіння професією!

Новини коледжу

  • 12.03.24

    ХБМФК оголошує набір на 2024/2025 навчальний рік

    детальніше
  • 27.04.23

    26 квітня 2023 року в онлайн-форматі відбулось засідання класних керівників.

    детальніше
Читати усі новини

Оголошення

усі оголошеня